Nie wiem jak Ciebie ale mnie nauczono , żeby szanować inne nacje i nieważne czy darzyło się je sympatią czy też nie..
No ale jak widać nie wszyscy byli tak pojętni
Zamieszczone przez kamel1980
Świetny powód by głosować na POspolitych złodziei..
świetny pomysł aby głosować na długoPIS i z karzełkiem na czele ...... :roll:
Zamieszczone przez kamel1980
Moja sąsiadka też poszła głosować na Tuska i jego świtę, bo Donald taki przystojny
moja sąsiadka poszła głosować na kaczora i teraz pluje sobie w brode bo zrobił z siebie menczennika i wielką ofiare , bo gdyby tsunami wystopiłoby w Polsce to kaczor stwierdziłby , że to wina Tuska. Z trzęsieniem ziemi tak samo , przecież to wina Tuska. Myśle , że na tym powinien zakończyć siętemat OT w OT bo skończy się to Warnem i nie wiem czy najpierw dla Ciebie czy dla mnie więc odpuść
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Myśle , że na tym powinien zakończyć siętemat OT w OT bo skończy się to Warnem i nie wiem czy najpierw dla Ciebie czy dla mnie więc odpuść
Hehe :-)
Dostaniemy obaj i będzie sprawiedliwie :-)
Zamieszczone przez oolsztyniak
świetny pomysł aby głosować na długoPIS i z karzełkiem na czele ...... :roll:
Zamieszczone przez keneida
Ja od zawsze głosuje na Korwina. Poglądy gospodarcze ma najzdrowsze.
A ja tam mam zamiar kolejny raz zrobić frekwencję i oddać nieważny głos, bo dla mnie obecnie nie ma na kogo głosować
oolsztyniak i nie odbieraj tego, że jestem za PiS, bo tak nie jest..
No może troszkę, ale to tylko dlatego, że w mojej firmie (państwówka) za rządów PiS była w miarę normalna atmosfera pracy i szanowano szeregowych pracowników, a za obecnych rządów niestety ale nie da się pracować, "dzięki czemu" od jakiegoś czasu szukam czegoś normalnego, bo pomału nerwy siadają..
kamel1980, dobrze prawisz...Jesli udzial glosow niewaznych bedzie coraz wiekszy,to moze te głąby z Wiejskiej dojda do wniosku,ze musza cos robic,zeby zostac wybranym.
Na wybory trzeba isc,ale mozna zawsze skreslic wszystkich i dopisac Myszke Miki i tam dac krzyzyk ;-) Glosowanie "na mniejsze zlo" juz mi sie znudzilo,robie to 20 lat.
A obecna scena polityczna,to niestety od lat te same ryje,ktore zreszta w zyciu prywatnym sa na "ty" i niezle sie bawia biednym i niestety ciemnym narodem...
P.S.A Bielecki przyznal wczoraj,ze prywatyzacja w latach 90 byla pomylka ;-)
Ale jaka kasa poszla pod stolem. Ostal sie chyba tylko KGHM z rozsadnych panstwowych firm.
"Polskość to nienormalność ..."
"Polacy nie muszą posiadać własności . Wystarczy,że będą żyli z pracy rąk ..."
Skoro tacy rządzą w Polsce to co się dziwicie
była Octavia II 1.9 TDI
jest Octavia III Scout 2.0 TDI
Na marginesie-oolsztyniak, nikt tu,przynajmniej ja,nie jest za PiS,ale to co sie dzieje po 89 roku wola o pomste do nieba. A Ty, z calym szacunkiem, w 89 byles w pieluchach ;-)
Komentarz